Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ferrety chanfaili
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gudiel de bal. Arguello bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguello haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De León geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barjum zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero verovert de bal door een tackle van achteren. Calero speelt de bal door. Sabat rent richting de bal. Sabat schiet op doel. Siles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Canizales geeft een lange en hoge pass. Inworp. Valverde met een snelle inworp. Mora rent richting de bal. Mora geeft een hoge lob. Barboza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Barjum neemt de hoekschop. Daar is Oyuela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ferrety 63%, chanfaili 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ferrety - chanfaili 0:0

69e minuut.
Jacobo is nu in balbezit. Oyuela verovert de bal door een tackle van achteren. Oyuela met een sublieme pass. Mora rent richting de bal. Mora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ferrety - chanfaili 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ferrety 53%, chanfaili 47%.
ferrety - chanfaili 1:0