Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
craking trolderman fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 14.4
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


15e minuut.
Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Del Bosco. Falcón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zurita met een snel genomen vrije trap. Torres is nu in balbezit. Torres haalt uit met een fantastische trap. Mitchell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
craking - trolderman fc 1:0

16e minuut.
Avalos geeft de bal voor. Foster probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arguedas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguedas schiet op doel. Francis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Foster geeft een lange en hoge pass. Inworp. Avalos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arguedas rent richting de bal. Arguedas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Carballo geeft een lange en hoge pass. Tejada bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejada probeert naar een medespeler te passen. Torres is nu in balbezit. Torres draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: craking 44%, trolderman fc 56%.
craking - trolderman fc 1:0

53e minuut.
Barrantes is nu in balbezit. Barrantes geeft een lange en hoge pass. Torres rent richting de bal. Beita bereikt de bal nog maar net als eerste. Beita draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ayala raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Triminio komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Falcón heeft problemen om de bal te vangen. Triminio bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Falcón krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: craking 50%, trolderman fc 50%.
craking - trolderman fc 1:0