Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cd walter ferreti futbol club Barcelona
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten tragisch
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Chavarría speelt de bal door. Elias bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio begaat een overtreding. Osorio krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Corea geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Borrell de bal. Borrell geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cd walter ferreti - futbol club Barcelona 0:1

12e minuut.
Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales verovert de bal door een tackle van achteren. Barberena is nu in balbezit. Morales onderschept slim de pass. Morales schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Morales is nu in balbezit. Barberena bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales onderschept slim de pass. Olivares is nu in balbezit. Olivares draait met de bal, schiet en ... Goicoechea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Conejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Conejo geeft de bal voor. Barberena kopt de bal weg. Martin is nu in balbezit. Martin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Matarrita met een harde bal richting middenveld. Barberena probeert de bal met de borst te controleren. Barberena speelt de bal door. Martin rent richting de bal. Martin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daar is Barberena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivares rent richting de bal. Barberena schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Barberena krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Goicoechea trapt de bal weg van het doel. Bacca probeert de bal met de borst te controleren. Chavarría probeert naar een medespeler te passen. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Barberena passt de bal met de wreef. Martin is nu in balbezit. Martin haalt uit met een fantastische trap. Perdomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdomo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cd walter ferreti 54%, futbol club Barcelona 46%.
cd walter ferreti - futbol club Barcelona 0:1

85e minuut.
Ayala verovert de bal door een tackle van achteren. Ayala geeft een hoge lob. Klungelig pakt Conejo de bal. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cd walter ferreti 46%, futbol club Barcelona 54%.
cd walter ferreti - futbol club Barcelona 0:1