Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Walter Ferreti FC craking
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Pavón bereikt de bal nog maar net als eerste. Beita onderschept slim de pass. Beita probeert naar een medespeler te passen. Torres rent richting de bal. Torres schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Zurita met een snelle inworp. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pavón. Pavón krijgt een gele kaart. Falcón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Falcón zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sanmartín kopt de bal weg. Granja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Daar is Pavón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beita onderschept slim de pass. Beita probeert naar een medespeler te passen. Torres rent richting de bal. Torres schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Yalico is nu in balbezit. Yalico geeft een hoge lob. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Shinoda onderschept slim de pass. Shinoda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros passt de bal zonder na te denken. Shinoda is nu in balbezit. Shinoda haalt uit met een fantastische trap. Francis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Walter Ferreti FC - craking 1:0

33e minuut.
Falcón met een sublieme pass. Jacobo rent richting de bal. Jacobo probeert naar een medespeler te passen. Shinoda rent richting de bal. Shinoda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Walter Ferreti FC - craking 2:0

35e minuut.
Jacobo speelt de bal door. Klungelig pakt Cisneros de bal. Cisneros passt de bal met de wreef. Shinoda is nu in balbezit. Shinoda haalt uit met een fantastische trap. Francis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Yalico kopt de bal weg. Beita is nu in balbezit. Beita speelt de bal door. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walter Ferreti FC 58%, craking 42%.
Walter Ferreti FC - craking 2:0

56e minuut.
Barrantes geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abou met een snelle inworp. Klungelig pakt Yalico de bal. Yalico geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Shinoda krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Villavicencio onderschept slim de pass. Villavicencio met een sublieme pass. Franco is nu in balbezit. Torres onderschept slim de pass. Torres schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Sanmartín met een harde bal richting middenveld. Tejada is nu in balbezit. Cisneros begaat een overtreding. Cisneros krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walter Ferreti FC 45%, craking 55%.
Walter Ferreti FC - craking 2:0