Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AVANS barca12
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15.2
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Molina onderschept slim de pass. Orlich geeft de bal voor. Almanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Almanza haalt uit met een fantastische trap. Morera werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AVANS - barca12 0:1

26e minuut.
Valle geeft een hoge lob. Klungelig pakt Orozco de bal. Orozco speelt de bal door. Zumbado bereikt de bal nog maar net als eerste. Zumbado schiet op doel. De La Cuesta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Che rent richting de bal. Che geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Larios de bal onder controle te krijgen. Valdivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Daar is Orozco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orozco passt de bal zonder na te denken. Valle rent richting de bal. Montero is nu in balbezit. Montero geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Orozco passt de bal in één keer door. Almanza rent richting de bal. Almanza speelt de bal door. Montero is nu in balbezit. Montero schiet op doel. Morera bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AVANS 73%, barca12 27%.
AVANS - barca12 0:1

58e minuut.
Che trapt de bal weg. Valle kopt de bal weg. Zumbado is nu in balbezit. Valdivia rent richting de bal. Valdivia schiet op doel. De La Cuesta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AVANS - barca12 1:1

66e minuut.
Valdivia onderschept slim de pass. Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivia rent richting de bal. Valdivia schiet op doel. De La Cuesta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AVANS - barca12 2:1

71e minuut.
Orlich probeert naar een medespeler te passen. Orozco heeft problemen om de bal te vangen. Valdivia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valdivia krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Archaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Archaga geeft een lange en hoge pass. Inworp. Manzanares met de inworp. Montero speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AVANS 57%, barca12 43%.
AVANS - barca12 2:1