Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alianzafc86 coro de angeles
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 20.6
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Pedregal passt de bal in één keer door. Abajo is nu in balbezit. De Gregorio onderschept slim de pass. Archaga onderschept slim de pass. Archaga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Triminio passt de bal met de wreef. Alin bereikt de bal nog maar net als eerste. Alin passt de bal in één keer door. Larios bereikt de bal nog maar net als eerste. Larios draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Amescua kopt de bal weg. Klungelig pakt Triminio de bal. Picón bereikt de bal nog maar net als eerste. Avino is nu in balbezit. Avino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Amescua bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo onderschept slim de pass. Abajo probeert naar een medespeler te passen. Archaga rent richting de bal. Archaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Amescua bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo onderschept slim de pass. Abajo passt de bal zonder na te denken. Archaga is nu in balbezit. Archaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
alianzafc86 - coro de angeles 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alianzafc86 52%, coro de angeles 48%.
alianzafc86 - coro de angeles 1:0

47e minuut.
Pedregal rent richting de bal. Pedregal probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Alin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. García geeft een hoge lob. Suazo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Echeverría passt de bal in één keer door. Avino is nu in balbezit. Picón is nu in balbezit. Avino rent richting de bal. Avino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alianzafc86 56%, coro de angeles 44%.
alianzafc86 - coro de angeles 1:0