Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Élite Mercenaria F.C nicaragua para siempre
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Dacarett geeft een hoge lob. Casanova rent richting de bal. Ventura tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Casanova wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Casanova kan niet meer verder spelen. Madriz komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Klungelig pakt Pacheco de bal. Pacheco geeft een hoge lob. Delgado rent richting de bal. Dacarett onderschept slim de pass. Dacarett schiet op doel. Howell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Robles met een sublieme pass. Che probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Frejie rent richting de bal. Frejie draait met de bal, schiet en ... Pinnock probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Señor met een sublieme pass. Moya geeft de bal voor. Vilchez kopt de bal weg. Frejie rent richting de bal. Frejie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Klungelig pakt Urcuyo de bal. Frejie is nu in balbezit. Urcuyo rent richting de bal. Frejie bereikt de bal nog maar net als eerste. Frejie haalt uit met een fantastische trap. Pinnock kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zamora zal de hoekschop nemen. Frejie is nu in balbezit. Frejie schiet op doel. Pinnock probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Élite Mercenaria F.C - nicaragua para siempre 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Élite Mercenaria F.C 42%, nicaragua para siempre 58%.
Élite Mercenaria F.C - nicaragua para siempre 1:0

61e minuut.
Murillo kopt de bal weg. Pacheco heeft problemen om de bal te vangen. Pacheco speelt de bal door. Lizano rent richting de bal. Lizano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ventura passt de bal zonder na te denken. Señor is nu in balbezit. Señor geeft een lange en hoge pass. Frejie bereikt de bal nog maar net als eerste. Frejie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Élite Mercenaria F.C - nicaragua para siempre 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Élite Mercenaria F.C 63%, nicaragua para siempre 37%.
Élite Mercenaria F.C - nicaragua para siempre 2:0