Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc bayer muchen نننن
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Cubas passt de bal in één keer door. Daar is Guerrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerrero passt de bal zonder na te denken. Sequeira rent richting de bal. Sequeira haalt uit met een fantastische trap. Benavides probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fc bayer muchen - نننن 0:1

11e minuut.
Griffin geeft de bal voor. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez onderschept slim de pass. Gómez geeft een hoge lob. Carter springt en kopt de bal. López Vargas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
González passt de bal met de wreef. Bulnes is nu in balbezit. Bulnes passt de bal zonder na te denken. Cubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubas geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sequeira rent richting de bal. Sequeira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc bayer muchen - نننن 0:2

29e minuut.
Cubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubas probeert naar een medespeler te passen. Bulnes probeert naar een medespeler te passen. Sequeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Sequeira haalt uit met een fantastische trap. Benavides bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
fc bayer muchen - نننن 0:3

33e minuut.
Sequeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero onderschept slim de pass. Caballero met een sublieme pass. Carter is nu in balbezit. Carter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bulnes passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Guerrero de bal. Bulnes rent richting de bal. Guerrero onderschept slim de pass. Guerrero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc bayer muchen 62%, نننن 38%.
fc bayer muchen - نننن 0:3

49e minuut.
Gómez passt de bal zonder na te denken. Carter rent richting de bal. Simon is nu in balbezit. Simon geeft de bal voor. Arita is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Cubas rent richting de bal. Cubas passt de bal met de wreef. Sequeira is nu in balbezit. Sequeira haalt uit met een fantastische trap. Benavides probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc bayer muchen - نننن 0:4

55e minuut.
Cubas onderschept slim de pass. Cubas geeft de bal voor. Herrón is nu in balbezit. Sequeira verovert de bal door een tackle van achteren. Sequeira haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Klungelig pakt Alarcón de bal. Castro rent richting de bal. Carter rent richting de bal. Carter draait met de bal, schiet en ... Alarcón probeert de bal aan de voet te houden. López Vargas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Alarcón geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gómez met de inworp. Simon is nu in balbezit. Simon geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc bayer muchen 37%, نننن 63%.
fc bayer muchen - نننن 0:4