Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nicaragua para siempre Mairena FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Pacheco speelt de bal door. Madriz heeft problemen om de bal te vangen. Dacarett begaat een overtreding. Dacarett krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Madriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Madriz passt de bal in één keer door. Dacarett probeert naar een medespeler te passen. Lizano is nu in balbezit. Lizano haalt uit met een fantastische trap. Paal!

20e minuut.
Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizano is nu in balbezit. Lizano haalt uit met een fantastische trap. Dacarett bereikt de bal nog maar net als eerste. Dacarett schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Lizano probeert naar een medespeler te passen. Dacarett rent richting de bal. Stagno maakt een afschuwelijke overtreding. Stagno krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Graham met een harde bal richting middenveld. Abad heeft problemen om de bal te vangen. Dacarett rent richting de bal. Dacarett haalt uit met een fantastische trap. Mercedes probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
nicaragua para siempre - Mairena FC 1:0

44e minuut.
Lizano onderschept slim de pass. Lizano passt de bal in één keer door. Dacarett bereikt de bal nog maar net als eerste. Dacarett haalt uit met een fantastische trap. Vindas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nicaragua para siempre - Mairena FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nicaragua para siempre 41%, Mairena FC 59%.
nicaragua para siempre - Mairena FC 2:0

56e minuut.
Del Cid passt de bal zonder na te denken. Che is nu in balbezit. Lasso is nu in balbezit. Lasso schiet op doel. Na een snelle pass probeert Che de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lezama neemt de hoekschop.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Daar is Lasso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Che rent richting de bal. Che geeft de bal voor. Lizano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nicaragua para siempre - Mairena FC 3:0

69e minuut.
Del Cid rent richting de bal. Del Cid draait met de bal, schiet en ... Bogran probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lezama geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lasso kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nicaragua para siempre 46%, Mairena FC 54%.
nicaragua para siempre - Mairena FC 3:0