Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Élite Mercenaria F.C لاتاليت
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.6
matig Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Cueva schiet op doel. Na een snelle pass probeert Siles de bal onder controle te krijgen. Castellón is nu in balbezit. Cueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Cueva haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Élite Mercenaria F.C - لاتاليت 0:1

28e minuut.
Mercedes geeft een hoge lob. Castellón is nu in balbezit. Murillo rent richting de bal. Castellón verovert de bal door een tackle van achteren. Castellón haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Morales geeft een hoge lob. Inworp. Zamora met een snelle inworp. Urcuyo geeft een lange en hoge pass. Casanova kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Cueva passt de bal zonder na te denken. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Señor onderschept slim de pass. Cueva rent richting de bal. Cueva draait met de bal, schiet en ... Howell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Robles met een sublieme pass. Cueva rent richting de bal. Cueva speelt de bal door. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Élite Mercenaria F.C - لاتاليت 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Élite Mercenaria F.C 69%, لاتاليت 31%.
Élite Mercenaria F.C - لاتاليت 0:2

51e minuut.
Mercedes passt de bal zonder na te denken. Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lean rent richting de bal. Cueva is nu in balbezit. Cueva haalt uit met een fantastische trap. Howell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Élite Mercenaria F.C - لاتاليت 0:3

54e minuut.
Mercedes passt de bal zonder na te denken. Cueva is nu in balbezit. Cueva passt de bal zonder na te denken. Castellón is nu in balbezit. Castellón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Urcuyo probeert naar een medespeler te passen. Frejie bereikt de bal nog maar net als eerste. Villaescusa is nu in balbezit. Frejie verovert de bal door een tackle van achteren. Frejie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Zamora geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt James de bal. Laitano kopt de bal weg. Castellón kan de bal niet met de borst controleren. Castellón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Élite Mercenaria F.C - لاتاليت 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Élite Mercenaria F.C 59%, لاتاليت 41%.
Élite Mercenaria F.C - لاتاليت 0:4