Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
نننن harvin murillo
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Cubas speelt de bal door. González is nu in balbezit. Galaeno maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Galaeno moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Galaeno schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. González roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. González kan niet meer verder spelen. Marchena komt het veld opgelopen. Cubas met een snel genomen vrije trap. Sequeira springt en kopt de bal. Klungelig pakt Barcenas de bal. Garay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Cambronero rent richting de bal. Cambronero probeert naar een medespeler te passen. Sequeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Sequeira draait met de bal, schiet en ... Barcenas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Garay bokst de bal weg.

22e minuut.
Torres Mendoza geeft een hoge lob. Inworp. Cambronero met een snelle inworp. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
نننن - harvin murillo 1:0

26e minuut.
Pinnock passt de bal in één keer door. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus onderschept slim de pass. Lemus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
نننن - harvin murillo 1:1

27e minuut.
Guerrero speelt de bal door. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados probeert naar een medespeler te passen. Obando rent richting de bal. Obando schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Cubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez onderschept slim de pass. Velásquez geeft een lange en hoge pass. Sequeira heeft problemen om de bal te vangen. Sequeira draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Miller rent richting de bal. Miller passt de bal in één keer door. Alarcón rent richting de bal. Lemus rent richting de bal. Lemus schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Guerrero onderschept slim de pass. Guerrero met een sublieme pass. Cambronero probeert naar een medespeler te passen. Sequeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Sequeira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: نننن 50%, harvin murillo 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
نننن - harvin murillo 1:1

56e minuut.
Torres Mendoza geeft de bal voor. Inworp. Salamanca met de inworp. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Marchena raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Celiz komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Pinnock bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinnock passt de bal in één keer door. Cardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Cubas geeft de bal voor. Torres Mendoza probeert de bal aan de voet te houden. Sequeira is nu in balbezit. Sequeira haalt uit met een fantastische trap. Garay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
نننن - harvin murillo 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: نننن 43%, harvin murillo 57%.
نننن - harvin murillo 2:1