Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mairena FC fc bayer muchen
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Bulnes probeert de bal met de borst te controleren. Del Cid rent richting de bal. Bulnes onderschept slim de pass. Bulnes passt de bal met de wreef. Carter is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Mairena FC - fc bayer muchen 0:1

17e minuut.
Lezama passt de bal met de wreef. Lasso rent richting de bal. Bulnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasso onderschept slim de pass. Lasso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Inworp. Maroto met de inworp. Klungelig pakt Bulnes de bal. Del Cid is nu in balbezit. Del Cid haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon probeert naar een medespeler te passen. Carter is nu in balbezit. Carter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mairena FC - fc bayer muchen 0:2

34e minuut.
Griffin rent richting de bal. Del Cid onderschept slim de pass. Del Cid passt de bal in één keer door. Lasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Abad speelt de bal door. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez probeert naar een medespeler te passen. Carter rent richting de bal. Carter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mairena FC - fc bayer muchen 0:3

41e minuut.
Simon heeft problemen om de bal te vangen. Bulnes is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abad. Abad krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mairena FC 58%, fc bayer muchen 42%.
Mairena FC - fc bayer muchen 0:3

48e minuut.
Stagno passt de bal zonder na te denken. Del Cid rent richting de bal. Del Cid passt de bal met de wreef. Lasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Maroto kopt de bal weg. Mercedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercedes met een sublieme pass. Lasso rent richting de bal. Lasso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Del Cid speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maroto met een snelle inworp. Gómez rent richting de bal. Gómez geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Stagno is nu in balbezit. Stagno met een sublieme pass. Herrón is nu in balbezit. Lasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasso haalt uit met een fantastische trap. Benavides bokst de bal weg.

89e minuut.
Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero passt de bal zonder na te denken. Abad rent richting de bal. Simon verovert de bal door een tackle van achteren. Simon schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mairena FC 39%, fc bayer muchen 61%.
Mairena FC - fc bayer muchen 0:3