Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HNMG nicaragua para siempre
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Pinnock met een harde bal richting middenveld. Dacarett is nu in balbezit. Biamonte maakt een afschuwelijke overtreding. Biamonte is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

19e minuut.
Arizmendi kan de bal niet met de borst controleren. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizmendi rent richting de bal. Cole rent richting de bal. Cole schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HNMG - nicaragua para siempre 1:0

24e minuut.
Canaca geeft een lange en hoge pass. Daar is Cole, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arizmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizmendi draait met de bal, schiet en ... Pinnock maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Canaca kopt de bal weg. Dacarett heeft problemen om de bal te vangen. Villareal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dacarett verovert de bal door een tackle van achteren. Dacarett haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Dacarett passt de bal met de wreef. Ventura speelt de bal door. Che bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole verovert de bal door een tackle van achteren. Cole schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HNMG - nicaragua para siempre 2:0

44e minuut.
Vi onderschept slim de pass. Vi speelt de bal door. Dacarett is nu in balbezit. Dacarett draait met de bal, schiet en ... Gabrie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HNMG 47%, nicaragua para siempre 53%.
HNMG - nicaragua para siempre 2:0

48e minuut.
Ventura probeert naar een medespeler te passen. Garita is nu in balbezit. Garita passt de bal in één keer door. Arizmendi rent richting de bal. Arizmendi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Villareal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Valeriano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valeriano speelt de bal door. Cole is nu in balbezit. Cole schiet op doel. Pinnock kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Villareal is nu in balbezit. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna geeft een hoge lob. Dacarett is nu in balbezit. Dacarett draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HNMG - nicaragua para siempre 2:1

60e minuut.
Ventura verovert de bal door een tackle van achteren. Moya is nu in balbezit. Dacarett bereikt de bal nog maar net als eerste. Dacarett draait met de bal, schiet en ... Canaca probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez met een sublieme pass. Belli is nu in balbezit. Lizano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HNMG - nicaragua para siempre 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HNMG 65%, nicaragua para siempre 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HNMG - nicaragua para siempre 2:2