Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
harvin murillo Élite Mercenaria F.C
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.5
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Robles speelt de bal door. Vilchez is nu in balbezit. Vilchez geeft een lange en hoge pass. Cardona rent richting de bal. Cardona schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Torres Mendoza geeft een hoge lob. Inworp. Zamora met de inworp. Urcuyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Urcuyo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Señor rent richting de bal. Obando onderschept slim de pass. Obando probeert naar een medespeler te passen. Lemus is nu in balbezit. Lemus schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Siles heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
harvin murillo - Élite Mercenaria F.C 1:0

30e minuut.
Robles verovert de bal door een tackle van achteren. Robles met een sublieme pass. Murillo rent richting de bal. Lemus onderschept slim de pass. Lemus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
harvin murillo - Élite Mercenaria F.C 2:0

37e minuut.
Mojon geeft de bal voor. Zamora is nu in balbezit. Pinnock maakt een afschuwelijke overtreding. Pinnock krijgt een gele kaart. Zamora raakt geblesseerd tijdens het duel. Robles met een snel genomen vrije trap. Frejie maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: harvin murillo 36%, Élite Mercenaria F.C 64%.
harvin murillo - Élite Mercenaria F.C 2:0

52e minuut.
Zamora kopt de bal weg. Urcuyo is nu in balbezit. Urcuyo passt de bal zonder na te denken. Frejie bereikt de bal nog maar net als eerste. Frejie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: harvin murillo 42%, Élite Mercenaria F.C 58%.
harvin murillo - Élite Mercenaria F.C 2:0