Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Élite Mercenaria F.C HNMG
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.2
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Valeriano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arizmendi met een sublieme pass. Klungelig pakt Robles de bal. Cole verovert de bal door een tackle van achteren. Cole draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Élite Mercenaria F.C - HNMG 0:1

13e minuut.
Robles met de inworp. Vilchez rent richting de bal. Varela maakt een afschuwelijke overtreding. Varela krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Cole rent richting de bal. Robles is nu in balbezit. Cole verovert de bal door een tackle van achteren. Cole schiet op doel. Howell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Élite Mercenaria F.C - HNMG 0:2

40e minuut.
Urcuyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Urcuyo geeft een hoge lob. Aragón speelt de bal door. Cole is nu in balbezit. Cole haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Élite Mercenaria F.C 54%, HNMG 46%.
Élite Mercenaria F.C - HNMG 0:2

48e minuut.
Murillo rent richting de bal. Murillo geeft een hoge lob. Frejie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Urcuyo rent richting de bal. Urcuyo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Arizmendi rent richting de bal. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles passt de bal met de wreef. Valeriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Valeriano geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Arizmendi passt de bal zonder na te denken. Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole onderschept slim de pass. Cole schiet op doel. Howell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Élite Mercenaria F.C - HNMG 0:3

75e minuut.
Arizmendi is nu in balbezit. Arizmendi passt de bal in één keer door. Robles heeft problemen om de bal te vangen. Arizmendi rent richting de bal. Arizmendi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Élite Mercenaria F.C 59%, HNMG 41%.
Élite Mercenaria F.C - HNMG 0:3