Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc bayer muchen Élite Mercenaria F.C
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Robles passt de bal in één keer door. Caballero rent richting de bal. Urcuyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Urcuyo haalt uit met een fantastische trap. Benavides probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc bayer muchen - Élite Mercenaria F.C 0:1

6e minuut.
Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon onderschept slim de pass. Simon met een sublieme pass. Carter is nu in balbezit. Carter schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Urcuyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Urcuyo geeft een hoge lob. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora schiet op doel. Herrón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Señor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urcuyo rent richting de bal. Urcuyo passt de bal in één keer door. Frejie is nu in balbezit. Frejie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc bayer muchen - Élite Mercenaria F.C 0:2

20e minuut.
Simon passt de bal zonder na te denken. Carter bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Urcuyo. Urcuyo krijgt een gele kaart. Carter raakt geblesseerd tijdens het duel. Simon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arita rent richting de bal. Arita geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Griffin rent richting de bal. Urcuyo is nu in balbezit. Urcuyo speelt de bal door. Frejie is nu in balbezit. Frejie draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc bayer muchen 55%, Élite Mercenaria F.C 45%.
fc bayer muchen - Élite Mercenaria F.C 0:2

77e minuut.
Inworp. Zamora zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urcuyo rent richting de bal. Urcuyo geeft de bal voor. Klungelig pakt Herrón de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Griffin rent richting de bal. Griffin geeft de bal voor. Siles bereikt de bal nog maar net als eerste. Carter verovert de bal door een tackle van achteren. Carter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc bayer muchen - Élite Mercenaria F.C 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc bayer muchen 59%, Élite Mercenaria F.C 41%.
fc bayer muchen - Élite Mercenaria F.C 1:2