Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
نننن Élite Mercenaria F.C
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten zwak
matig Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Daar is Urcuyo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castro is nu in balbezit. Urcuyo maakt een afschuwelijke overtreding. Castro raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

13e minuut.
Guifarro kopt de bal weg. Vidal rent richting de bal. Zamora onderschept slim de pass. Granados probeert naar een medespeler te passen. Urcuyo geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
نننن - Élite Mercenaria F.C 0:1

22e minuut.
Frejie schiet op doel. Granados kopt de bal weg. Frejie is nu in balbezit. Frejie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
نننن - Élite Mercenaria F.C 0:2

23e minuut.
Guerrero heeft problemen om de bal te vangen. Cubas probeert naar een medespeler te passen. Vidal is nu in balbezit. Vidal geeft de bal voor. Sequeira springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Cubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora onderschept slim de pass. Zamora geeft de bal voor. Frejie is nu in balbezit. Frejie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Urcuyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Urcuyo geeft een hoge lob. Daar is Guifarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamora rent richting de bal. Zamora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: نننن 40%, Élite Mercenaria F.C 60%.
نننن - Élite Mercenaria F.C 0:2

48e minuut.
Cubas probeert naar een medespeler te passen. Guerrero probeert naar een medespeler te passen. Siles rent richting de bal. Sequeira verovert de bal door een tackle van achteren. Sequeira schiet op doel. Howell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mojon geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vidal met een snelle inworp. Guerrero rent richting de bal. Guerrero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
نننن - Élite Mercenaria F.C 1:2

52e minuut.
Cubas rent richting de bal. Urcuyo is nu in balbezit. Urcuyo passt de bal met de wreef. Frejie rent richting de bal. Frejie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
نننن - Élite Mercenaria F.C 1:3

57e minuut.
Urcuyo speelt de bal door. Guerrero is nu in balbezit. Murillo maakt een afschuwelijke overtreding. Murillo krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Cubas onderschept slim de pass. Cubas geeft een hoge lob. Mojon heeft problemen om de bal te vangen. Sequeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Sequeira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
نننن - Élite Mercenaria F.C 2:3

65e minuut.
Vilchez rent richting de bal. Vilchez geeft de bal voor. Daar is Alarcón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frejie rent richting de bal. Frejie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Siles rent richting de bal. Siles geeft een hoge lob. Zamora kopt de bal weg. Frejie is nu in balbezit. Frejie schiet op doel. López Vargas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
نننن - Élite Mercenaria F.C 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: نننن 32%, Élite Mercenaria F.C 68%.
نننن - Élite Mercenaria F.C 2:4