Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc bayer muchen nicaragua para siempre
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Lizano rent richting de bal. Bulnes onderschept slim de pass. Bulnes passt de bal in één keer door. Luna is nu in balbezit. Luna draait met de bal, schiet en ... Benavides verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Luna is nu in balbezit. Luna schiet op doel. Vindel probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alonzo zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc bayer muchen - nicaragua para siempre 0:1

9e minuut.
Pacheco kopt de bal weg. Luna is nu in balbezit. Luna passt de bal in één keer door. Lizano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Benavides trapt de bal weg van het doel. Pacheco kopt de bal weg. Klungelig pakt Vindel de bal. Luna is nu in balbezit. Luna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Sánchez Cuadra geeft de bal voor. Alonzo kopt de bal weg. Vindel is nu in balbezit. Lizano onderschept slim de pass. Lizano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bogran geeft de bal voor. Alonzo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caballero. Caballero krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc bayer muchen 72%, nicaragua para siempre 28%.
fc bayer muchen - nicaragua para siempre 0:1

47e minuut.
Griffin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Alonzo met de inworp. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Caballero geeft een hoge lob. Pacheco probeert de bal aan de voet te houden. Che is nu in balbezit. Dubon rent richting de bal. Dubon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Ventura geeft een hoge lob. Inworp. Gómez met de inworp. Benavides rent richting de bal. Benavides haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gómez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ventura probeert de bal met de borst te controleren. Benavides onderschept slim de pass. Benavides geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Caballero geeft een lange en hoge pass. Vi is nu in balbezit. Maroto begaat een overtreding. Maroto krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Alonzo rent richting de bal. Griffin onderschept slim de pass. Griffin probeert naar een medespeler te passen. Dubon is nu in balbezit. Dubon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc bayer muchen 43%, nicaragua para siempre 57%.
fc bayer muchen - nicaragua para siempre 0:1