Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HNMG Mairena FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Valeriano met een sublieme pass. Cole rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abad. Abad krijgt een gele kaart. Cole raakt geblesseerd tijdens het duel. Arizmendi wilt de vrije trap nemen. Stagno probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lezama met de inworp. Del Cid met een sublieme pass. Daar is Stagno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stagno geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Stagno rent richting de bal. Stagno met een sublieme pass. Lasso is nu in balbezit. Lasso haalt uit met een fantastische trap. Canaca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
HNMG - Mairena FC 0:1

16e minuut.
Varela speelt de bal door. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abad. Abad krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Cole raakt geblesseerd tijdens het duel. Aragón wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Cole passt de bal met de wreef. Arizmendi rent richting de bal. Stagno begaat een overtreding. Stagno krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Valeriano passt de bal met de wreef. Arizmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizmendi met een sublieme pass. Cole rent richting de bal. Cole schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Aragón rent richting de bal. Aragón probeert naar een medespeler te passen. Cole heeft problemen om de bal te vangen. Arizmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizmendi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Madriz probeert naar een medespeler te passen. Valeriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Valeriano passt de bal met de wreef. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Madriz is nu in balbezit. Madriz geeft een lange en hoge pass. Aragón kopt de bal weg. Klungelig pakt Lasso de bal. Lasso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HNMG - Mairena FC 0:2

41e minuut.
Villareal onderschept slim de pass. Villareal met een sublieme pass. Arizmendi is nu in balbezit. Arizmendi passt de bal zonder na te denken. Cole is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HNMG 49%, Mairena FC 51%.
HNMG - Mairena FC 0:2

47e minuut.
Sánchez onderschept slim de pass. Sánchez geeft de bal voor. Aragón probeert naar een medespeler te passen. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HNMG - Mairena FC 1:2

52e minuut.
Graham geeft een hoge lob. Villareal kopt de bal weg. Turró probeert de bal aan de voet te houden. Valeriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Valeriano geeft een lange en hoge pass. Vindas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Madriz met een sublieme pass. Aragón met een sublieme pass. Daar is Mercedes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arizmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizmendi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HNMG - Mairena FC 2:2

57e minuut.
Arizmendi passt de bal in één keer door. Aragón rent richting de bal. Aragón passt de bal zonder na te denken. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Stagno is nu in balbezit. Arizmendi verovert de bal door een tackle van achteren. Turró is nu in balbezit. Arizmendi verovert de bal door een tackle van achteren. Arizmendi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Klungelig pakt Arizmendi de bal. Aragón speelt de bal door. Stagno is nu in balbezit. Arizmendi verovert de bal door een tackle van achteren. Arizmendi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Cole rent richting de bal. Stagno rent richting de bal. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizmendi is nu in balbezit. Arizmendi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Montes probeert de bal aan de voet te houden. Lezama is nu in balbezit. Montes rent richting de bal. Lezama verovert de bal door een tackle van achteren. Lezama probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HNMG 42%, Mairena FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HNMG - Mairena FC 2:2