Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
لاتاليت harvin murillo
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.5 gemiddelde waardering 21.7
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


29e minuut.
Laitano rent richting de bal. Galaeno onderschept slim de pass. Galaeno speelt de bal door. Lemus rent richting de bal. Lemus draait met de bal, schiet en ... Costa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Miller rent richting de bal. Miller passt de bal in één keer door. Daar is Lean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardona haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lemus rent richting de bal. Lemus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
لاتاليت - harvin murillo 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: لاتاليت 62%, harvin murillo 38%.
لاتاليت - harvin murillo 0:1

54e minuut.
Velásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Velásquez geeft de bal voor. Laitano heeft problemen om de bal te vangen. Cardona is nu in balbezit. Cardona haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Costa probeert naar een medespeler te passen. Galaeno kopt de bal weg. Morales is nu in balbezit. Cardona onderschept slim de pass. Cardona haalt uit met een fantastische trap. Costa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Inworp. Miller met een snelle inworp. Cardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardona geeft een hoge lob. Lemus maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
لاتاليت - harvin murillo 0:2

86e minuut.
Costa trapt de bal weg van het doel. Castellón is nu in balbezit. Torres Mendoza schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Torres Mendoza krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: لاتاليت 66%, harvin murillo 34%.
لاتاليت - harvin murillo 0:2