Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
harvin murillo لاتاليت
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
zwak Verdedigen slecht


18e minuut.
James kopt de bal weg. Mercedes heeft problemen om de bal te vangen. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercedes onderschept slim de pass. Mercedes geeft een lange en hoge pass. Varela bokst de bal weg.

22e minuut.
Lean speelt de bal door. Klungelig pakt Cardona de bal. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardona is nu in balbezit. Cardona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
harvin murillo - لاتاليت 1:0

45e minuut.
Meza onderschept slim de pass. Meza probeert naar een medespeler te passen. Castellón is nu in balbezit. Castellón schiet op doel. Varela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
harvin murillo - لاتاليت 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: harvin murillo 48%, لاتاليت 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
harvin murillo - لاتاليت 1:1

49e minuut.
Mercedes met de inworp. Cueva geeft een hoge lob. Torrentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrentes schiet op doel. Barcenas probeert de bal aan de voet te houden. Varela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Cardona rent richting de bal. Cardona passt de bal in één keer door. Castellón is nu in balbezit. Cueva rent richting de bal. Cueva schiet op doel. Varela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Torrentes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mercedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercedes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Doeltrap. Barcenas trapt de bal weg. Torrentes rent richting de bal. Torrentes speelt de bal door. Varela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Puertas onderschept slim de pass. Cardona rent richting de bal. Cardona probeert naar een medespeler te passen. Lemus is nu in balbezit. Lemus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Miller met een snelle inworp. Cardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Laitano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cardona is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cardona neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
harvin murillo - لاتاليت 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: harvin murillo 59%, لاتاليت 41%.
harvin murillo - لاتاليت 2:1