Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Serik1954 قفنتغفعغنهخحخه
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 13.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Kaliev rent richting de bal. Kaliev passt de bal met de wreef. Kushetov heeft problemen om de bal te vangen. Bulgakov rent richting de bal. Bulgakov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Serik1954 - قفنتغفعغنهخحخه 1:0

13e minuut.
Bulgakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgakov met een sublieme pass. Ponomarev is nu in balbezit. Ponomarev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

17e minuut.
Akhmetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chikrizov verovert de bal door een tackle van achteren. Chikrizov met een sublieme pass. Ponomarev is nu in balbezit. Ponomarev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Serik1954 - قفنتغفعغنهخحخه 2:0

20e minuut.
Aliyev rent richting de bal. Aliyev passt de bal zonder na te denken. Bulgakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgakov schiet op doel. Saduov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kaliev heeft problemen om de bal te vangen. Litvinenko is nu in balbezit. Litvinenko passt de bal zonder na te denken. Ponomarev rent richting de bal. Ponomarev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Berdalin onderschept slim de pass. Berdalin passt de bal in één keer door. Bolshakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponomarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponomarev schiet op doel. Saduov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aliyev zal de hoekschop nemen. Daar is Berdalin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponomarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponomarev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Lisenkov passt de bal zonder na te denken. Daar is Akhmetov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akhmetov passt de bal in één keer door. Shadmanov is nu in balbezit. Shadmanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bolshakov is nu in balbezit. Bulgakov onderschept slim de pass. Kushetov is nu in balbezit. Bulgakov onderschept slim de pass. Bulgakov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Serik1954 - قفنتغفعغنهخحخه 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Serik1954 42%, قفنتغفعغنهخحخه 58%.
Serik1954 - قفنتغفعغنهخحخه 3:0

55e minuut.
Chikrizov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chikrizov geeft een hoge lob. Aubakirov rent richting de bal. Bulgakov onderschept slim de pass. Bulgakov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Serik1954 - قفنتغفعغنهخحخه 4:0

71e minuut.
Glushko is nu in balbezit. Glushko geeft een hoge lob. Chikrizov kopt de bal weg. Aliyev is nu in balbezit. Aliyev geeft de bal voor. Saduov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Kalmuratov met een sublieme pass. Chikrizov rent richting de bal. Chikrizov passt de bal met de wreef. Ponomarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponomarev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Serik1954 32%, قفنتغفعغنهخحخه 68%.
Serik1954 - قفنتغفعغنهخحخه 4:0