Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pixiess Galatasaray Sports Club
XL Tactiek Fatih Terim
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 32.2
weak Schieten weak
weak Passen weak
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Sardinov probeert naar een medespeler te passen. Bufondirov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Retratov. Retratov krijgt een gele kaart. Bufondirov raakt geblesseerd tijdens het duel. Marinov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. SOforov is nu in balbezit. SOforov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Maimun rent richting de bal. Xnasoriyev is nu in balbezit. Marinov onderschept slim de pass. Maimun verovert de bal door een tackle van achteren. Maimun geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kłusek trapt de bal weg van het doel. Maimun kopt de bal weg. Klungelig pakt Retratov de bal. Xnasoriyev is nu in balbezit. Xnasoriyev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Sardinov kopt de bal weg. Azzam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. SOforov rent richting de bal. Sardinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sardinov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pixiess - Galatasaray Sports Club 1:0

21e minuut.
MacNee rent richting de bal. Bufondirov onderschept slim de pass. Bufondirov speelt de bal door. Eftimie rent richting de bal. Eftimie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Maimun met een sublieme pass. Retratov rent richting de bal. Kapović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kapović krijgt een gele kaart. Retratov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Maher neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pixiess 60%, Galatasaray Sports Club 40%.
Pixiess - Galatasaray Sports Club 1:0

46e minuut.
Xnasoriyev is nu in balbezit. Sardinov onderschept slim de pass. Met opzet legt Maimun zijn tegenspeler op de grond. Maimun krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Darslikov geeft de bal voor. SOforov kopt de bal weg. Daar is Yong`oqov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sardinov onderschept slim de pass. Sardinov draait met de bal, schiet en ... Kriss verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sardinov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pixiess - Galatasaray Sports Club 2:0

53e minuut.
Qo`vusov rent richting de bal. Xnasoriyev verovert de bal door een tackle van achteren. Darslikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xnasoriyev onderschept slim de pass. Xnasoriyev schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pixiess - Galatasaray Sports Club 2:1

64e minuut.
Marinov rent richting de bal. Retratov onderschept slim de pass. Eftimie legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Retratov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Retratov zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal! Eftimie is nu in balbezit. Retratov onderschept slim de pass. Retratov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Yong`oqov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Retratov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. SOforov is nu in balbezit. SOforov geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Marinov rent richting de bal. Retratov verovert de bal door een tackle van achteren. Eftimie bereikt de bal nog maar net als eerste. Retratov verovert de bal door een tackle van achteren. Retratov schiet op doel. Kłusek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pixiess - Galatasaray Sports Club 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pixiess 71%, Galatasaray Sports Club 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pixiess - Galatasaray Sports Club 2:2