Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
majid foot louay
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Kraouche speelt de bal door. Ennemri rent richting de bal. Amine Aoudia is nu in balbezit. Ennemri onderschept slim de pass. Ennemri draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bouderbali bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouderbali geeft een lange en hoge pass. Aruj kopt de bal weg. Liabes is nu in balbezit. Liabes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Idir geeft de bal voor. Inworp. Badache met de inworp. Chouia is nu in balbezit. Chouia geeft een hoge lob. Paal! Wattar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
majid foot - louay 1:0

36e minuut.
Boudjedra met de inworp. Kraouche rent richting de bal. Kraouche passt de bal zonder na te denken. Daar is Ennemri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ennemri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
majid foot - louay 2:0

40e minuut.
Klungelig pakt Chouia de bal. Abdelkader is nu in balbezit. Abdelkader probeert naar een medespeler te passen. Yahia bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kraouche bereikt de bal nog maar net als eerste. Liabes onderschept slim de pass. Liabes passt de bal met de wreef. Yahia rent richting de bal. Yahia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
majid foot - louay 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: majid foot 65%, louay 35%.
majid foot - louay 2:1

49e minuut.
Sebdou geeft een lange en hoge pass. Hadj Adlane heeft problemen om de bal te vangen. Liabes rent richting de bal. Liabes draait met de bal, schiet en ... Lemmouchia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
majid foot - louay 2:2

55e minuut.
Sebdou geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bouderbali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liabes rent richting de bal. Liabes haalt uit met een fantastische trap. Lemmouchia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yahia bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
majid foot - louay 2:3

56e minuut.
Bouderbali rent richting de bal. Bouderbali passt de bal met de wreef. Kraouche bereikt de bal nog maar net als eerste. Liabes onderschept slim de pass. Liabes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Abdelkader rent richting de bal. Boudjedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Liabes verovert de bal door een tackle van achteren. Liabes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
majid foot - louay 2:4

81e minuut.
Bouderbali geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Badache met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Chouia de bal onder controle te krijgen. Abdelkader bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelkader geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Aruj bereikt de bal nog maar net als eerste. Liabes is nu in balbezit. Kraouche begaat een overtreding. Kraouche krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: majid foot 71%, louay 29%.
majid foot - louay 2:4