Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mc moulodia cfggd
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Ouichaoui is nu in balbezit. Adjali verovert de bal door een tackle van achteren. Adjali speelt de bal door. Boudiaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudiaf draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Adjali met een sublieme pass. Hannachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannachi passt de bal in één keer door. Boudiaf rent richting de bal. Boudiaf schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Hannachi met een sublieme pass. Merabtene is nu in balbezit. Kaddache tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaddache krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Madani kopt de bal weg. Aïssaoui rent richting de bal. Bezzaz maakt een afschuwelijke overtreding. Bezzaz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mc moulodia 60%, cfggd 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mc moulodia - cfggd 0:0

48e minuut.
Tabet met een sublieme pass. Hannachi is nu in balbezit. Hannachi passt de bal met de wreef. Boudiaf rent richting de bal. Boudiaf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Adjali geeft de bal voor. Chendri is nu in balbezit. Madani rent richting de bal. Chendri onderschept slim de pass. Chendri geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Ouichaoui met een sublieme pass. Ben Khalidi rent richting de bal. Boudiaf onderschept slim de pass. Chendri bereikt de bal nog maar net als eerste. Chendri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mc moulodia - cfggd 1:0

66e minuut.
Tabet verovert de bal door een tackle van achteren. Tabet speelt de bal door. Ali met een sublieme pass. Bezzaz is nu in balbezit. Bezzaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mc moulodia 48%, cfggd 52%.
mc moulodia - cfggd 1:0