Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
M C oran mouloudia
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 14.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Zouba probeert naar een medespeler te passen. Drid bereikt de bal nog maar net als eerste. Badji bereikt de bal nog maar net als eerste. Drid is nu in balbezit. Drid haalt uit met een fantastische trap. Anka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M C oran - mouloudia 0:1

20e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Aït Kaci niet meer kan verder spelen. Megharia komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Saïb verovert de bal door een tackle van achteren. Rahim is nu in balbezit. Saïb bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
BenMokhtar geeft een hoge lob. Saïb bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sadi. Sadi krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Zafour geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bezzaz met de inworp. Rahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
M C oran - mouloudia 1:1

41e minuut.
Méniri geeft een hoge lob. Zafour is nu in balbezit. Saïb verovert de bal door een tackle van achteren. Rahim is nu in balbezit. Rahim haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
M C oran - mouloudia 2:1

44e minuut.
Yachir rent richting de bal. Aït Ali verovert de bal door een tackle van achteren. Rahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahim schiet op doel. Megharia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
M C oran - mouloudia 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M C oran 40%, mouloudia 60%.
M C oran - mouloudia 3:1

48e minuut.
Yachir kopt de bal weg. Aït Ali is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sadi. Sadi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

56e minuut.
Yachir kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Belhadj de bal onder controle te krijgen. Badji rent richting de bal. Badji draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
M C oran - mouloudia 3:2

63e minuut.
Aït Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Drid verovert de bal door een tackle van achteren. Drid passt de bal in één keer door. Badji rent richting de bal. Badji haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Drid is nu in balbezit. Aït Ali onderschept slim de pass. Aït Ali geeft de bal voor. Rahim rent richting de bal. Rahim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Yachir probeert de bal aan de voet te houden. Rahim is nu in balbezit. Zafour bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahim onderschept slim de pass. Rahim draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Zafour probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aït Ali de bal. Kechout met een sublieme pass. Méniri is nu in balbezit. Méniri draait met de bal, schiet en ... Megharia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Aït Ali passt de bal met de wreef. Rahim rent richting de bal. Yachir rent richting de bal. Rahim onderschept slim de pass. Rahim haalt uit met een fantastische trap. Megharia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M C oran - mouloudia 4:2

84e minuut.
Badji passt de bal in één keer door. Bentaala is nu in balbezit. Bentaala speelt de bal door. Badji is nu in balbezit. Badji schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Yachir passt de bal in één keer door. Kechout rent richting de bal. Rahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M C oran 35%, mouloudia 65%.
M C oran - mouloudia 4:2