Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
azziiz F.C.Sisso
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15.6
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Lounes is nu in balbezit. Lounes geeft een lange en hoge pass. Sofiane kopt de bal weg. Daar is Besseghir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Besseghir schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
azziiz - F.C.Sisso 0:1

10e minuut.
Ziaya onderschept slim de pass. Ziaya geeft de bal voor. Kourichi heeft problemen om de bal te vangen. Harrachi rent richting de bal. Harrachi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ziaya is nu in balbezit. Ziaya passt de bal in één keer door. Harrachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrachi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sofiane de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Sofiane passt de bal met de wreef. Besseghir rent richting de bal. Besseghir passt de bal met de wreef. Harrachi rent richting de bal. Harrachi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: azziiz 58%, F.C.Sisso 42%.
azziiz - F.C.Sisso 0:1

47e minuut.
Larbes geeft een lange en hoge pass. Malek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakhdar Hamina rent richting de bal. Lakhdar Hamina haalt uit met een fantastische trap. Toufik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
azziiz - F.C.Sisso 1:1

64e minuut.
Larbes geeft de bal voor. Malek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lakhdar Hamina. Lakhdar Hamina krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Boudarène verovert de bal door een tackle van achteren. Boudarène speelt de bal door. Sofiane is nu in balbezit. Harrachi verovert de bal door een tackle van achteren. Harrachi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
azziiz - F.C.Sisso 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: azziiz 58%, F.C.Sisso 42%.
azziiz - F.C.Sisso 1:2