Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
moulidai algiers kouri
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 16.1
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Benyamina probeert de bal aan de voet te houden. Sennaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouguèche tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bouguèche krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Khiter met de inworp. Dahar is nu in balbezit. Khalef legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dahar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dahar legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Chouih probeert naar een medespeler te passen. Saïdoun rent richting de bal. Zouba rent richting de bal. Saïdoun verovert de bal door een tackle van achteren. Saïdoun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Dahar kopt de bal weg. Ould Zmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ould Zmirli met een sublieme pass. Saïb rent richting de bal. Saïb schiet op doel. Aïssaoui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
moulidai algiers - kouri 0:1

13e minuut.
Kehiha rent richting de bal. Fehim onderschept slim de pass. Fehim passt de bal zonder na te denken. Saïdoun rent richting de bal. Saïdoun draait met de bal, schiet en ... El Anka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Badji kopt de bal weg. Chouih is nu in balbezit. Sennaoui begaat een overtreding. Chouih raakt geblesseerd tijdens het duel. Khalef wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
El Anka trapt de bal weg van het doel. Daar is Laredj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saïdoun is nu in balbezit. Chouih is nu in balbezit. Chouih haalt uit met een fantastische trap. El Anka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Sennaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouih rent richting de bal. Chouih probeert naar een medespeler te passen. Saïdoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Saïdoun schiet op doel. El Anka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Kadir geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Badji de bal onder controle te krijgen. Saïb rent richting de bal. Saïb draait met de bal, schiet en ... Aïssaoui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
moulidai algiers - kouri 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moulidai algiers 56%, kouri 44%.
moulidai algiers - kouri 0:2

67e minuut.
Laredj is nu in balbezit. Khalef rent richting de bal. Laredj bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahar is nu in balbezit. Dahar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Seghir is nu in balbezit. Seghir passt de bal met de wreef. Laredj bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouih is nu in balbezit. Chouih draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moulidai algiers 55%, kouri 45%.
moulidai algiers - kouri 0:2