Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kouri S.s.safwa
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
11 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Habbati is nu in balbezit. Habbati geeft een lange en hoge pass. Zouba bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudjedra verovert de bal door een tackle van achteren. Boudjedra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Saïb rent richting de bal. Saïb haalt uit met een fantastische trap. Lalmas heeft problemen om de bal te vangen. Khiter is nu in balbezit. Khiter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Yebda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boudjedra is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sennaoui. Boudjedra raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

20e minuut.
Ould Zmirli passt de bal zonder na te denken. Benabdellah rent richting de bal. Benabdellah speelt de bal door. Boudjedra rent richting de bal. Boudjedra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kouri - S.s.safwa 0:1

25e minuut.
Benabdellah met een sublieme pass. Kadir rent richting de bal. Kadir passt de bal met de wreef. Saïb bereikt de bal nog maar net als eerste. Saïb schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kebir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Yebda passt de bal in één keer door. Daar is Yebda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Bendebka ... Strafschop! Bendebka krijgt een gele kaart. Yebda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Yebda neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
kouri - S.s.safwa 0:2

33e minuut.
Benabdellah verovert de bal door een tackle van achteren. Benabdellah passt de bal in één keer door. Boudjedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Yebda is nu in balbezit. Yebda draait met de bal, schiet en ... El Anka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Habbati kopt de bal weg. Yebda is nu in balbezit. Yebda passt de bal in één keer door. Boudjedra is nu in balbezit. Boudjedra draait met de bal, schiet en ... El Anka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kouri 66%, S.s.safwa 34%.
kouri - S.s.safwa 0:2

47e minuut.
Seghir speelt de bal door. Al-Hassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ould Zmirli speelt de bal door. Saïb is nu in balbezit. Saïb schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Ould Zmirli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lazizi rent richting de bal. Saïb is nu in balbezit. Saïb draait met de bal, schiet en ... Lalmas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
kouri - S.s.safwa 1:2

56e minuut.
Yebda is nu in balbezit. Kehiha verovert de bal door een tackle van achteren. Kehiha speelt de bal door. Saïb is nu in balbezit. Saïb draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kebir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Laredj geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Habbati de bal. Habbati geeft de bal voor. Boudjedra rent richting de bal. Boudjedra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
El Anka trapt de bal weg. Dahar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Habbati. Habbati krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Al-Hassan speelt de bal door. Yebda rent richting de bal. Yebda passt de bal in één keer door. Boudjedra is nu in balbezit. Boudjedra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Laredj geeft een hoge lob. Seghir speelt de bal door. Ould Zmirli probeert naar een medespeler te passen. Saïb is nu in balbezit. Saïb haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Laredj rent richting de bal. Laredj geeft de bal voor. Lalmas rent richting de bal. Dahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kouri 55%, S.s.safwa 45%.
kouri - S.s.safwa 1:2