Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.S.K.B fc mouloud
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Sissani rent richting de bal. Fahas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahas geeft de bal voor. Amri bereikt de bal nog maar net als eerste. Amri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bennabi is nu in balbezit. Mansouri verovert de bal door een tackle van achteren. Mansouri probeert naar een medespeler te passen. Amri bereikt de bal nog maar net als eerste. Amri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mansouri verovert de bal door een tackle van achteren. Mansouri met een sublieme pass. Al-Halabi is nu in balbezit. Amri onderschept slim de pass. Amri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S.K.B 52%, fc mouloud 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.S.K.B - fc mouloud 0:0

57e minuut.
Lamari geeft een hoge lob. Sissani rent richting de bal. Sissani met een sublieme pass. Alloula heeft problemen om de bal te vangen. Alloula haalt uit met een fantastische trap. Ajebbar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Bennabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bennabi raakt geblesseerd tijdens het duel. Natouri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kharroubi rent richting de bal. Kharroubi draait met de bal, schiet en ... Sissani rent richting de bal. Sissani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ammour geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sissani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alloula is nu in balbezit. Alloula geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S.K.B 62%, fc mouloud 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.S.K.B - fc mouloud 0:0