Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
es stif C.S.K.B
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 17.4
hopeloos Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


18e minuut.
Hamri rent richting de bal. Hamri speelt de bal door. Ben Khalidi rent richting de bal. Chouia is nu in balbezit. Chouia haalt uit met een fantastische trap. Ajebbar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Chouia onderschept slim de pass. Chouia passt de bal zonder na te denken. Meriem speelt de bal door. Ben Khalidi is nu in balbezit. Ben Khalidi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: es stif 55%, C.S.K.B 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
es stif - C.S.K.B 0:0

51e minuut.
Mansouri passt de bal zonder na te denken. Daar is Daineche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chouia is nu in balbezit. Ben Khalidi is nu in balbezit. Ben Khalidi schiet op doel. Ajebbar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Rouane verovert de bal door een tackle van achteren. Rouane met een sublieme pass. Ben Khalidi is nu in balbezit. Ben Khalidi schiet op doel. Kaddache probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kouiret raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dahmane komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Hamri rent richting de bal. Daineche onderschept slim de pass. Daineche passt de bal in één keer door. Mansouri is nu in balbezit. Mansouri passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
es stif - C.S.K.B 0:1

81e minuut.
Al-Halabi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Yahi met een snelle inworp. Mansouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansouri geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Mansouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanon verovert de bal door een tackle van achteren. Fanon probeert naar een medespeler te passen. Amri bereikt de bal nog maar net als eerste. Amri haalt uit met een fantastische trap. Belaoued probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Chouia probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ammour de bal. Ammour geeft een hoge lob. Amri bereikt de bal nog maar net als eerste. Amri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Mansouri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ouichaoui komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: es stif 47%, C.S.K.B 53%.
es stif - C.S.K.B 0:1