Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ىغاتغتاغتا السنافر
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


9e minuut.
Abbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudjedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbar rent richting de bal. Boudjedra onderschept slim de pass. Boudjedra geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Abbar probeert naar een medespeler te passen. Boudjedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudjedra probeert naar een medespeler te passen. Mohamed rent richting de bal. Mohamed haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Youcef met een sublieme pass. Sandjak is nu in balbezit. Met opzet legt Ali zijn tegenspeler op de grond. Ali krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Kharroubi heeft problemen om de bal te vangen. Belaoued tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kharroubi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boudjedra met een snel genomen vrije trap. Ali is nu in balbezit. Ali geeft de bal voor. Djaballah bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ىغاتغتاغتا - السنافر 1:0

28e minuut.
Mguellati bereikt de bal nog maar net als eerste. Mguellati geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Boudjedra de bal onder controle te krijgen. Djaballah rent richting de bal. Djaballah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ىغاتغتاغتا 43%, السنافر 57%.
ىغاتغتاغتا - السنافر 1:0

54e minuut.
Sadmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sadmi. Abbar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Belaoued met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Fedhi kopt de bal weg. Mohamed probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Achiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohamed haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Belaoued onderschept slim de pass. Kharroubi onderschept slim de pass. Kharroubi passt de bal in één keer door. Mohamed is nu in balbezit. Mohamed draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ىغاتغتاغتا 47%, السنافر 53%.
ىغاتغتاغتا - السنافر 1:0