Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HMIDA es setif
Normal Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Doeltrap. Madani met een harde bal richting middenveld. Zidane kopt de bal weg. Madjer bereikt de bal nog maar net als eerste. Madjer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Chendri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Bourebbou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bourebbou speelt de bal door. Malek bereikt de bal nog maar net als eerste. Malek draait met de bal, schiet en ... Mekehout verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Mekehout met een harde bal richting middenveld. Bourebbou kopt de bal weg. Arkoun probeert de bal aan de voet te houden. Zidane rent richting de bal. Zidane schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Arkoun passt de bal zonder na te denken. Ould Zmirli rent richting de bal. Met opzet legt Bourebbou zijn tegenspeler op de grond. Bourebbou krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Ould Zmirli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Ajebbar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hima is nu in balbezit. Ech-Chergui verovert de bal door een tackle van achteren. Ech-Chergui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Dahmane kopt de bal weg. Bourebbou speelt de bal door. Lebbihi is nu in balbezit. Madjer verovert de bal door een tackle van achteren. Madjer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Chendri met de inworp. Malek geeft een lange en hoge pass. Daar is Bezzaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madjer onderschept slim de pass. Madjer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bourebbou geeft een lange en hoge pass. Godih kopt de bal weg. Klungelig pakt Bourebbou de bal. Daham rent richting de bal. Daham haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HMIDA 51%, es setif 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HMIDA - es setif 0:0

55e minuut.
Amri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidane rent richting de bal. Amri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zidane wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

58e minuut.
Mouhib geeft een lange en hoge pass. Malek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hima de bal. Dahmane is nu in balbezit. Dahmane schiet op doel. Djazaria kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Bourebbou is nu in balbezit. Ech-Chergui onderschept slim de pass. Ech-Chergui passt de bal met de wreef. Ould Zmirli geeft een lange en hoge pass. Ben Khalidi kopt de bal weg. Djazaria bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HMIDA 35%, es setif 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HMIDA - es setif 0:0