Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.SQURI bunti
Normal Tactiek test
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 35.8
weak Schieten weak
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen adequate


4e minuut.
Nodia met een sublieme pass. Jibuti is nu in balbezit. Uridia verovert de bal door een tackle van achteren. Morchiladze rent richting de bal. Morchiladze haalt uit met een fantastische trap. Khujadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gogichaishvili heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.SQURI - bunti 0:1

11e minuut.
Shonia rent richting de bal. Pirtskhalava verovert de bal door een tackle van achteren. Pirtskhalava geeft de bal voor. Klungelig pakt Nodia de bal. Nodia haalt uit met een fantastische trap. Khujadze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Morchiladze passt de bal zonder na te denken. Kuchukhidze is nu in balbezit. Kuchukhidze passt de bal met de wreef. Nodia is nu in balbezit. Nodia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Nodia heeft problemen om de bal te vangen. Khujadze probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mikeladze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ebralidze rent richting de bal. Ebralidze schiet op doel. Khujadze bokst de bal weg.

34e minuut.
Tabagari rent richting de bal. Uridia onderschept slim de pass. Uridia probeert naar een medespeler te passen. Nodia bereikt de bal nog maar net als eerste. Nodia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.SQURI - bunti 0:2

40e minuut.
Uridia geeft de bal voor. Morchiladze rent richting de bal. Morchiladze geeft een lange en hoge pass. Kuchukhidze is nu in balbezit. Kuchukhidze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Morchiladze passt de bal zonder na te denken. Ebralidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebralidze passt de bal in één keer door. Kuchukhidze rent richting de bal. Kuchukhidze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ochiauri komt het veld opgelopen. Arabidze komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.SQURI 64%, bunti 36%.
F.C.SQURI - bunti 0:2

52e minuut.
Ebralidze heeft problemen om de bal te vangen. Darsadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebralidze onderschept slim de pass. Klungelig pakt Kuchukhidze de bal. Kuchukhidze geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arabidze is nu in balbezit. Arabidze draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Gotsiridze met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nergadze zal de hoekschop nemen. Arabidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabidze schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Uridia geeft een hoge lob. Kuchukhidze heeft problemen om de bal te vangen. Kuchukhidze speelt de bal door. Arabidze is nu in balbezit. Arabidze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Khujadze trapt de bal weg. Uridia kopt de bal weg. Morchiladze rent richting de bal. Morchiladze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ebralidze probeert naar een medespeler te passen. Uridia bereikt de bal nog maar net als eerste. Uridia geeft de bal voor. Arabidze is nu in balbezit. Arabidze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kokochashvili geeft de bal voor. Agladze probeert de bal aan de voet te houden. Arabidze rent richting de bal. Arabidze heeft problemen om de bal te vangen. Arabidze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Kasrashvili komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Kokochashvili is nu in balbezit. Kokochashvili geeft een lange en hoge pass. Morchiladze kopt de bal weg. Arabidze rent richting de bal. Arabidze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Khujadze trapt de bal weg. Inworp. Ochiauri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morchiladze is nu in balbezit. Morchiladze geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Uridia passt de bal met de wreef. Morchiladze rent richting de bal. Morchiladze passt de bal zonder na te denken. Arabidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabidze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Tabagari bereikt de bal nog maar net als eerste. Morchiladze onderschept slim de pass. Morchiladze met een sublieme pass. Arabidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabidze haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Dzidziguri onderschept slim de pass. Dzidziguri passt de bal zonder na te denken. Darsadze rent richting de bal. Kuchukhidze onderschept slim de pass. Kuchukhidze met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kuchukhidze probeert naar een medespeler te passen. Arabidze heeft problemen om de bal te vangen. Arabidze geeft de bal voor. Daar is Morchiladze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morchiladze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.SQURI 79%, bunti 21%.
F.C.SQURI - bunti 0:2