Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SttreetHooligans# FC OZURGRTI
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.4
average Schieten unsatisfactory
hopeless Passen hopeless
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Bakhturidze is nu in balbezit. Bakhturidze geeft een lange en hoge pass. Azarashvili is nu in balbezit. Jamagidze verovert de bal door een tackle van achteren. Jamagidze schiet op doel. Kandashvili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Kruashvili is nu in balbezit. Azarashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Jamagidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamagidze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SttreetHooligans# - FC OZURGRTI 0:1

30e minuut.
Jamagidze geeft de bal voor. Azarashvili heeft problemen om de bal te vangen. Azarashvili probeert naar een medespeler te passen. Abaiadze is nu in balbezit. Abaiadze haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Kobiashvili met een harde bal richting middenveld. Gvasalia kopt de bal weg. Petviashvili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abaiadze rent richting de bal. Abaiadze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SttreetHooligans# - FC OZURGRTI 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SttreetHooligans# 66%, FC OZURGRTI 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SttreetHooligans# - FC OZURGRTI 1:1

63e minuut.
Okudzhava is nu in balbezit. Kikodze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikodze met een sublieme pass. Abaiadze is nu in balbezit. Abaiadze haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Dikhaminjia bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikhaminjia met een sublieme pass. Kikodze rent richting de bal. Kikodze haalt uit met een fantastische trap. Jabadari probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Kikodze is nu in balbezit. Kikodze passt de bal in één keer door. Kechkhoveli rent richting de bal. Abaiadze onderschept slim de pass. Abaiadze draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Lataria rent richting de bal. Lataria geeft een lange en hoge pass. Abaiadze rent richting de bal. Abaiadze draait met de bal, schiet en ... Kobiashvili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SttreetHooligans# - FC OZURGRTI 2:1

79e minuut.
Jamagidze is nu in balbezit. Jamagidze passt de bal in één keer door. Bukia rent richting de bal. Bakhturidze verovert de bal door een tackle van achteren. Bakhturidze schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SttreetHooligans# 45%, FC OZURGRTI 55%.
SttreetHooligans# - FC OZURGRTI 2:1