Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fC PEGAS rustavi88
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


16e minuut.
Shetekauri rent richting de bal. Aleksidze begaat een overtreding. Shetekauri raakt geblesseerd tijdens het duel. Shetekauri met een snel genomen vrije trap. Daar is Isakadze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vachadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Vachadze draait met de bal, schiet en ... Geladze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Vachadze probeert naar een medespeler te passen. Gabashvili met een sublieme pass. Khaziuri rent richting de bal. Shetekauri onderschept slim de pass. Shetekauri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Shetekauri speelt de bal door. Isakadze speelt de bal door. Klungelig pakt Khaziuri de bal. Vachadze rent richting de bal. Vachadze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fC PEGAS - rustavi88 1:0

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Isakadze trapt de bal weg van het doel. Khuberashvili rent richting de bal. Nadareishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Nadareishvili haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fC PEGAS 46%, rustavi88 54%.
fC PEGAS - rustavi88 1:0

48e minuut.
Aleksidze rent richting de bal. Shetekauri onderschept slim de pass. Shetekauri passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vachadze de bal. Vachadze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fC PEGAS - rustavi88 2:0

57e minuut.
Khuberashvili is nu in balbezit. Khuberashvili passt de bal in één keer door. Shetekauri is nu in balbezit. Vachadze is nu in balbezit. Vachadze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kvaginadze passt de bal zonder na te denken. Nadareishvili speelt de bal door. Lomadze is nu in balbezit. Kobuladze onderschept slim de pass. Kobuladze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Aleksidze rent richting de bal. Aleksidze passt de bal zonder na te denken. Khazaradze probeert de bal aan de voet te houden. Nadareishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadareishvili schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Lomtatidze probeert naar een medespeler te passen. Aleksidze rent richting de bal. Aleksidze passt de bal met de wreef. Kobuladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobuladze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fC PEGAS 44%, rustavi88 56%.
fC PEGAS - rustavi88 2:0