Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
broka lukiano
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Kazaishvili kan de bal niet met de borst controleren. Suntlishvili is nu in balbezit. Mikaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Suntlishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Suntlishvili schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Emkhvari geeft de bal voor. Inworp. Kholuashvili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Natriashvili rent richting de bal. Natriashvili haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Guramishvili geeft de bal voor. Daar is Tabidze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godeladze is nu in balbezit. Godeladze draait met de bal, schiet en ... Sisauri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
broka - lukiano 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: broka 42%, lukiano 58%.
broka - lukiano 1:0

60e minuut.
Mikaia rent richting de bal. Mikaia met een sublieme pass. Godeladze is nu in balbezit. Natriashvili rent richting de bal. Natriashvili draait met de bal, schiet en ... Sisauri bokst de bal weg.

76e minuut.
Tabidze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kapianidze is nu in balbezit. Kapianidze geeft een lange en hoge pass. Khakhutashvili is nu in balbezit. Khakhutashvili haalt uit met een fantastische trap. Gunia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Barnabishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnabishvili passt de bal in één keer door. Suntlishvili is nu in balbezit. Suntlishvili schiet op doel. Kazaishvili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gunia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: broka 59%, lukiano 41%.
broka - lukiano 1:0