Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
luka gogalashxia
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Kasradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsagareishvili rent richting de bal. Kasradze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kasradze krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Inworp. Vadachkoria met de inworp. Janelidze is nu in balbezit. Janelidze draait met de bal, schiet en ... Machitidze kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Abramidze probeert naar een medespeler te passen. Dvalishvili kopt de bal weg. Daar is Inashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sherozia rent richting de bal. Sherozia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Tsagareishvili is nu in balbezit. Kasradze verovert de bal door een tackle van achteren. Kasradze passt de bal in één keer door. Sherozia is nu in balbezit. Sherozia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Khijakadze is nu in balbezit. Perkhuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Perkhuli geeft een hoge lob. Abramidze probeert wanhopig de bal te grijpen. Sherozia heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Janelidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardava onderschept slim de pass. Kardava speelt de bal door. Perkhuli geeft een hoge lob. Inashvili kopt de bal weg. Abramidze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: luka 56%, gogalashxia 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
luka - gogalashxia 0:0

64e minuut.
Sherozia rent richting de bal. Tsagareishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sherozia onderschept slim de pass. Jordania is nu in balbezit. Jordania draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Daar is Makasarashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dvalishvili onderschept slim de pass. Dvalishvili speelt de bal door. Klungelig pakt Sherozia de bal. Sherozia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Tskhadadze rent richting de bal. Tskhadadze passt de bal met de wreef. Kardava heeft problemen om de bal te vangen. Malania bereikt de bal nog maar net als eerste. Malania haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Janelidze speelt de bal door. Gvasalia met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tskhadadze met de inworp. Machitidze geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: luka 49%, gogalashxia 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
luka - gogalashxia 0:0