Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc sakartvelo rustavi88
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Isakadze onderschept slim de pass. Chichua onderschept slim de pass. Tsetskhladze is nu in balbezit. Tsetskhladze draait met de bal, schiet en ... Namoradze maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Dzirkvelishvili rent richting de bal. Kvaginadze schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dzirkvelishvili raakt geblesseerd tijdens het duel. Dzirkvelishvili met een snel genomen vrije trap. Isakadze heeft problemen om de bal te vangen. Tsetskhladze is nu in balbezit. Tsetskhladze haalt uit met een fantastische trap. Paal!

43e minuut.
Davladze heeft problemen om de bal te vangen. Datunashvili rent richting de bal. Eliava rent richting de bal. Davladze onderschept slim de pass. Davladze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc sakartvelo 48%, rustavi88 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc sakartvelo - rustavi88 0:0

53e minuut.
Eliava is nu in balbezit. Beria onderschept slim de pass. Beria passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Davladze de bal. Davladze schiet op doel. Kikodze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Eliava bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliava probeert naar een medespeler te passen. Khaziuri rent richting de bal. Tsetskhladze onderschept slim de pass. Tsetskhladze draait met de bal, schiet en ... Namoradze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Beria kan de bal niet met de borst controleren. Beria probeert naar een medespeler te passen. Darsmelidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Davladze is nu in balbezit. Davladze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klungelig pakt Darchidze de bal. Nadareishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadareishvili passt de bal zonder na te denken. Davladze is nu in balbezit. Davladze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc sakartvelo - rustavi88 0:1

86e minuut.
Daar is Beria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabashvili speelt de bal door. Shervashidze rent richting de bal. Shervashidze geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Eliava is nu in balbezit. Nadareishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Nikolaishvili maakt een afschuwelijke overtreding. Nikolaishvili is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc sakartvelo 58%, rustavi88 42%.
Fc sakartvelo - rustavi88 0:1