Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
broka fC PEGAS
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aladashvili met een snelle inworp. Klungelig pakt Mikaia de bal. Shetekauri is nu in balbezit. Shetekauri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Shetekauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Vachadze rent richting de bal. Shetekauri is nu in balbezit. Vachadze is nu in balbezit. Vachadze haalt uit met een fantastische trap. Gunia bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Nadirashvili is nu in balbezit. Shetekauri onderschept slim de pass. Shetekauri probeert naar een medespeler te passen. Vachadze is nu in balbezit. Vachadze haalt uit met een fantastische trap. Gunia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Klungelig pakt Mdinaradze de bal. Shetekauri rent richting de bal. Nadirashvili legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Shetekauri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Shetekauri neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
broka - fC PEGAS 0:1

17e minuut.
Khuberashvili speelt de bal door. Klungelig pakt Gazaevi de bal. Mdinaradze geeft de bal voor. Piolia heeft problemen om de bal te vangen. Vachadze bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: broka 51%, fC PEGAS 49%.
broka - fC PEGAS 0:1

51e minuut.
Natriashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Natriashvili passt de bal met de wreef. Godeladze rent richting de bal. Godeladze schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lomadze de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Natriashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukleba onderschept slim de pass. Ukleba geeft een hoge lob. Abesadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Abesadze schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Shetekauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Shetekauri geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sanadze de bal onder controle te krijgen. Vachadze rent richting de bal. Vachadze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
broka - fC PEGAS 0:2

69e minuut.
Aladashvili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kholuashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kholuashvili probeert naar een medespeler te passen. Natriashvili rent richting de bal. Natriashvili draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Aladashvili passt de bal in één keer door. Piolia is nu in balbezit. Piolia geeft een hoge lob. Kvesitadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvesitadze haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Nadirashvili raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aleksidze komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Kazaishvili controleert de bal met de borst. Piolia rent richting de bal. Kazaishvili schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kazaishvili krijgt een gele kaart. Piolia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Shetekauri komt bij de bal en schiet. Na een snelle pass probeert Mikaia de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
broka - fC PEGAS 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: broka 55%, fC PEGAS 45%.
broka - fC PEGAS 0:3