Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gogalashxia FC YLE
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Khijakadze is nu in balbezit. Iremashvili onderschept slim de pass. Iremashvili passt de bal zonder na te denken. Beliashvili is nu in balbezit. Beliashvili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Vadachkoria kopt de bal weg. Malania is nu in balbezit. Met opzet legt Sadghobelashvili zijn tegenspeler op de grond. Sadghobelashvili krijgt een gele kaart. Malania is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tsagareishvili wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Klungelig pakt Janelidze de bal. Tetunashvili is nu in balbezit. Tetunashvili passt de bal zonder na te denken. Malania rent richting de bal. Malania draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Doeltrap. Kantaria met een harde bal richting middenveld. Janelidze heeft problemen om de bal te vangen. Janelidze haalt uit met een fantastische trap. Kantaria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Tsagareishvili is nu in balbezit. Khachidze onderschept slim de pass. Tsagareishvili rent richting de bal. Khachidze verovert de bal door een tackle van achteren. Khachidze geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Khijakadze met een sublieme pass. Janelidze is nu in balbezit. Janelidze met een sublieme pass. Malania is nu in balbezit. Malania draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gogalashxia 54%, FC YLE 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gogalashxia - FC YLE 0:0

53e minuut.
Anchabadze geeft een lange en hoge pass. Tskhadadze is nu in balbezit. Tskhadadze passt de bal met de wreef. Janelidze rent richting de bal. Janelidze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Anchabadze met een snelle inworp. Klungelig pakt Vadachkoria de bal. Khachidze is nu in balbezit. Khachidze geeft een lange en hoge pass. Machitidze kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Nadiradze geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vadachkoria met de inworp. Daar is Tsagareishvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsagareishvili geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Khijakadze de bal onder controle te krijgen. Machitidze rent richting de bal. Machitidze passt de bal in één keer door. Malania bereikt de bal nog maar net als eerste. Malania haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gogalashxia 57%, FC YLE 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gogalashxia - FC YLE 0:0