Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lukiano fC PEGAS
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Bitsadze is nu in balbezit. Khuberashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Khuberashvili probeert naar een medespeler te passen. Vachadze is nu in balbezit. Vachadze haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Emkhvari de bal onder controle te krijgen. Sisauri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lukiano - fC PEGAS 0:1

6e minuut.
Davitnidze geeft een lange en hoge pass. Kvesitadze kopt de bal weg. Bitsadze rent richting de bal. Shetekauri onderschept slim de pass. Shetekauri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Piolia geeft een hoge lob. Emkhvari bereikt de bal nog maar net als eerste. Vachadze verovert de bal door een tackle van achteren. Vachadze haalt uit met een fantastische trap. Sisauri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lukiano - fC PEGAS 0:2

26e minuut.
Lomadze geeft een hoge lob. Piolia bereikt de bal nog maar net als eerste. Piolia passt de bal zonder na te denken. Kvesitadze rent richting de bal. Kvesitadze haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
lukiano - fC PEGAS 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lukiano 56%, fC PEGAS 44%.
lukiano - fC PEGAS 0:3

52e minuut.
Lomadze passt de bal in één keer door. Piolia rent richting de bal. Piolia passt de bal zonder na te denken. Vachadze is nu in balbezit. Vachadze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lukiano - fC PEGAS 0:4

55e minuut.
Khakhutashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Khakhutashvili geeft de bal voor. Kokosadze probeert de bal aan de voet te houden. Suntlishvili is nu in balbezit. Suntlishvili haalt uit met een fantastische trap. Lagidze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Kapianidze met de inworp. Kokosadze heeft problemen om de bal te vangen. Kokosadze speelt de bal door. Suntlishvili rent richting de bal. Suntlishvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lukiano 50%, fC PEGAS 50%.
lukiano - fC PEGAS 0:4