Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC YLE luka
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


28e minuut.
Manjavidze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Beliashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beliashvili met een sublieme pass. Manjavidze is nu in balbezit. Manjavidze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Samkharadze geeft een hoge lob. Gagnidze kopt de bal weg. Tskipurishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Beliashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Beliashvili schiet op doel. Chichinadze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Dvalishvili speelt de bal door. Sadghobelashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadghobelashvili geeft de bal voor. Tskipurishvili is nu in balbezit. Tskipurishvili haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC YLE - luka 1:0

45e minuut.
Kasradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Iremashvili onderschept slim de pass. Iremashvili passt de bal in één keer door. Beliashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Beliashvili schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC YLE 49%, luka 51%.
FC YLE - luka 1:0

50e minuut.
Kantaria trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Kasradze de bal. Jordania bereikt de bal nog maar net als eerste. Sherozia is nu in balbezit. Sherozia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kantaria probeert naar een medespeler te passen. Gagnidze kopt de bal weg. Jordania bereikt de bal nog maar net als eerste. Sherozia is nu in balbezit. Sherozia draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

63e minuut.
Gagnidze met een sublieme pass. Iremashvili rent richting de bal. Iremashvili speelt de bal door. Tskipurishvili rent richting de bal. Tskipurishvili draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Gvasalia de bal onder controle te krijgen. Tskipurishvili rent richting de bal. Kardava schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kardava is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

73e minuut.
Kantaria trapt de bal weg. Khachidze kopt de bal weg. Gvasalia met een sublieme pass. Klungelig pakt Sherozia de bal. Sherozia haalt uit met een fantastische trap. Kantaria bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kantaria niet meer kan verder spelen. Murjikneli komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Gagnidze probeert naar een medespeler te passen. Skhiereli bereikt de bal nog maar net als eerste. Skhiereli speelt de bal door. Tskipurishvili rent richting de bal. Tskipurishvili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC YLE 50%, luka 50%.
FC YLE - luka 1:0