Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
luka fC PEGAS
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Khazaradze rent richting de bal. Khazaradze speelt de bal door. Klungelig pakt Vachadze de bal. Shetekauri is nu in balbezit. Shetekauri draait met de bal, schiet en ... Chichinadze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Piolia rent richting de bal. Piolia met een sublieme pass. Kekua bereikt de bal nog maar net als eerste. Vachadze rent richting de bal. Vachadze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
luka - fC PEGAS 0:1

41e minuut.
Kasradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Vachadze verovert de bal door een tackle van achteren. Shetekauri rent richting de bal. Vachadze is nu in balbezit. Vachadze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kekua met een harde bal richting middenveld. Dvalishvili is nu in balbezit. Dvalishvili geeft een lange en hoge pass. Tabaghua kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: luka 49%, fC PEGAS 51%.
luka - fC PEGAS 0:1

58e minuut.
Perkhuli probeert naar een medespeler te passen. Lomadze heeft problemen om de bal te vangen. Katsadze verovert de bal door een tackle van achteren. Katsadze draait met de bal, schiet en ... Lagidze maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Khazaradze passt de bal in één keer door. Khuberashvili is nu in balbezit. Khuberashvili met een sublieme pass. Vachadze is nu in balbezit. Vachadze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
luka - fC PEGAS 0:2

68e minuut.
Perkhuli onderschept slim de pass. Perkhuli probeert naar een medespeler te passen. Katsadze is nu in balbezit. Katsadze schiet op doel. Lagidze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
luka - fC PEGAS 1:2

74e minuut.
Khazaradze passt de bal in één keer door. Dvalishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvalishvili passt de bal in één keer door. Katsadze rent richting de bal. Katsadze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kereselidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kereselidze met een sublieme pass. Khazaradze met een sublieme pass. Vachadze rent richting de bal. Vachadze schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Daar is Gvasalia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shetekauri is nu in balbezit. Gvasalia rent richting de bal. Shetekauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Shetekauri haalt uit met een fantastische trap. Chichinadze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: luka 53%, fC PEGAS 47%.
luka - fC PEGAS 1:2