Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MGT real madridi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Agladze verovert de bal door een tackle van achteren. Agladze speelt de bal door. Tkebuchava bereikt de bal nog maar net als eerste. Arakishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Arakishvili schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Aduashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Popkhadze is nu in balbezit. Popkhadze met een sublieme pass. Arakishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Arakishvili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Abramashvili passt de bal met de wreef. Popkhadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Aduashvili onderschept slim de pass. Arazashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Arazashvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MGT - real madridi 1:0

9e minuut.
Agladze raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Apriamashvili komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MGT 63%, real madridi 37%.
MGT - real madridi 1:0

47e minuut.
Popkhadze onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ekvshaurashvili met een snelle inworp. Aduashvili rent richting de bal. Aduashvili geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Akhalkatsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arakishvili is nu in balbezit. Akhalkatsi maakt een afschuwelijke overtreding. Akhalkatsi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MGT 56%, real madridi 44%.
MGT - real madridi 1:0