Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
samegrelos gijebi tavit lejava
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 14.3
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


8e minuut.
Dzaria probeert naar een medespeler te passen. Bokuchava is nu in balbezit. Kharatishvili tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kharatishvili krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Ketelauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokaia met een sublieme pass. Gamtsemlidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamtsemlidze schiet op doel. Ksovreli probeert de bal met de borst te controleren. Paal!

13e minuut.
Kodalaev kopt de bal weg. Gamtsemlidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Arziani rent richting de bal. Gamtsemlidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamtsemlidze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kharatishvili geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jikurauli met de inworp. Dzaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzaria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Gamtsemlidze geeft een lange en hoge pass. Ionatamishvili heeft problemen om de bal te vangen. Arziani rent richting de bal. Gamtsemlidze rent richting de bal. Gamtsemlidze draait met de bal, schiet en ... Leonidze bokst de bal weg.

41e minuut.
Klungelig pakt Jamatashvili de bal. Kokaia is nu in balbezit. Kokaia speelt de bal door. Gamtsemlidze rent richting de bal. Gamtsemlidze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
samegrelos gijebi - tavit lejava 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: samegrelos gijebi 43%, tavit lejava 57%.
samegrelos gijebi - tavit lejava 1:0

49e minuut.
Amilakhvari rent richting de bal. Kintsurashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Kintsurashvili passt de bal met de wreef. Matitaishvili is nu in balbezit. Matitaishvili geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Matitaishvili met een sublieme pass. Urushadze rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dzaria. Dzaria krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Jamatashvili geeft de bal voor. Kharatishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kharatishvili geeft de bal voor. Gamtsemlidze is nu in balbezit. Gamtsemlidze schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Doeltrap. Nergadze trapt de bal weg van het doel. Arziani kopt de bal weg. Gamtsemlidze is nu in balbezit. Gamtsemlidze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Urushadze met een sublieme pass. Kintsurashvili rent richting de bal. Kintsurashvili passt de bal zonder na te denken. Gamtsemlidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamtsemlidze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
samegrelos gijebi - tavit lejava 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: samegrelos gijebi 42%, tavit lejava 58%.
samegrelos gijebi - tavit lejava 2:0