Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc guda georgian wolf
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Grigolia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Patiashvili rent richting de bal. Patiashvili geeft een lange en hoge pass. Dzneladze is nu in balbezit. Dzneladze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Matakheria kopt de bal weg. Klungelig pakt Arishvili de bal. Kargareteli met een sublieme pass. Dzneladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzneladze haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Chachava onderschept slim de pass. Chachava speelt de bal door. Abuashvili is nu in balbezit. Abuashvili heeft problemen om de bal te vangen. Abuashvili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Chichinadze is nu in balbezit. Chichinadze met een sublieme pass. Abuashvili rent richting de bal. Abuashvili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kargareteli rent richting de bal. Kargareteli passt de bal met de wreef. Mekvabishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kargareteli verovert de bal door een tackle van achteren. Kargareteli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc guda - georgian wolf 1:0

40e minuut.
Chichinadze speelt de bal door. Mekvabishvili rent richting de bal. Mekvabishvili passt de bal zonder na te denken. Dzneladze is nu in balbezit. Dzneladze schiet op doel. Broladze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc guda 58%, georgian wolf 42%.
fc guda - georgian wolf 1:0

59e minuut.
Kirtadze is nu in balbezit. Kirtadze met een sublieme pass. Daar is Chachava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abuashvili rent richting de bal. Abuashvili geeft een hoge lob. Maghlakelidze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Kirtadze probeert naar een medespeler te passen. Arishvili rent richting de bal. Chachava is nu in balbezit. Arishvili onderschept slim de pass. Arishvili geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc guda - georgian wolf 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc guda 46%, georgian wolf 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc guda - georgian wolf 1:1