Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gabrieli realmadridi
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Gogiberidze met een snelle inworp. Chachava rent richting de bal. Kakubava is nu in balbezit. Chachava onderschept slim de pass. Chachava geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Labadze onderschept slim de pass. Khitalishvili is nu in balbezit. Khitalishvili passt de bal in één keer door. Guramishvili rent richting de bal. Guramishvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gabrieli - realmadridi 1:0

33e minuut.
Arabidze onderschept slim de pass. Labadze rent richting de bal. Arabidze begaat een overtreding. Arabidze krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Khitalishvili met een sublieme pass. Batsikadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Batsikadze speelt de bal door. Guramishvili is nu in balbezit. Guramishvili draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
gabrieli - realmadridi 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gabrieli 53%, realmadridi 47%.
gabrieli - realmadridi 2:0

49e minuut.
Gogichaishvili is nu in balbezit. Gogichaishvili passt de bal zonder na te denken. Tetradze probeert de bal aan de voet te houden. Guramishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Guramishvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gabrieli - realmadridi 3:0

54e minuut.
Batsikadze met een sublieme pass. Guramishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaulashvili rent richting de bal. Batsikadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Batsikadze haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Khitalishvili rent richting de bal. Khitalishvili geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Tetradze de bal onder controle te krijgen. Guramishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Guramishvili haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Karaulashvili rent richting de bal. Janelidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Janelidze passt de bal met de wreef. Tarkhnishvili is nu in balbezit. Tarkhnishvili haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Labadze kan de bal niet met de borst controleren. Labadze probeert naar een medespeler te passen. Arabidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Amirkhanashvili onderschept slim de pass. Amirkhanashvili haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Jimsheladze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
gabrieli - realmadridi 3:1

84e minuut.
Amirkhanashvili is nu in balbezit. Chachava rent richting de bal. Amirkhanashvili is nu in balbezit. Chachava bereikt de bal nog maar net als eerste. Chachava haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Guramishvili is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Javrishvili ... Strafschop! Guramishvili is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Javrishvili speelt de bal door. Batsikadze zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gabrieli 34%, realmadridi 66%.
gabrieli - realmadridi 3:1