Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mxeci Rustav City
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Ghogheliani is nu in balbezit. Ghogheliani met een sublieme pass. Khutsishvili heeft problemen om de bal te vangen. Jejelava bereikt de bal nog maar net als eerste. Jejelava draait met de bal, schiet en ... Kakhelishvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Tskitishvili onderschept slim de pass. Tskitishvili probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jejelava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghogheliani is nu in balbezit. Ghogheliani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kenchuashvili geeft de bal voor. Menabde kopt de bal weg. Chipashvili heeft problemen om de bal te vangen. Jejelava rent richting de bal. Jejelava haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Menabde probeert naar een medespeler te passen. Aduashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Aduashvili passt de bal met de wreef. Vardanidze is nu in balbezit. Vardanidze draait met de bal, schiet en ... Benashvili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kublashvili geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chipashvili heeft problemen om de bal te vangen. Chipashvili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kublashvili geeft een lange en hoge pass. Zibzibadze heeft problemen om de bal te vangen. Tskitishvili kopt de bal weg. Jejelava is nu in balbezit. Jejelava haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Vardanidze probeert naar een medespeler te passen. Zibzibadze is nu in balbezit. Zibzibadze geeft een lange en hoge pass. Daar is Jejelava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jejelava draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mxeci - Rustav City 0:1

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Makashvili de bal onder controle te krijgen. Sikharulidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikharulidze geeft de bal voor. Daar is Jejelava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jejelava haalt uit met een fantastische trap. Kakhelishvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
mxeci - Rustav City 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mxeci 58%, Rustav City 42%.
mxeci - Rustav City 0:2

51e minuut.
Buachidze geeft een hoge lob. Chipashvili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jejelava is nu in balbezit. Ghogheliani rent richting de bal. Ghogheliani schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Zibzibadze kopt de bal weg. Aduashvili is nu in balbezit. Aduashvili passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jejelava de bal. Jejelava haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kenchuashvili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Papiashvili is nu in balbezit. Papiashvili passt de bal in één keer door. Jejelava bereikt de bal nog maar net als eerste. Jejelava draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
mxeci - Rustav City 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mxeci 61%, Rustav City 39%.
mxeci - Rustav City 0:3