Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rustav City mxeci
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Bolotashvili trapt de bal weg. Arabuli kopt de bal weg. Daar is Tskitishvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarkhnishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Tarkhnishvili schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Tskitishvili is nu in balbezit. Vardanidze onderschept slim de pass. Vardanidze passt de bal in één keer door. Tarkhnishvili is nu in balbezit. Tarkhnishvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rustav City - mxeci 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rustav City 76%, mxeci 24%.
Rustav City - mxeci 0:1

49e minuut.
Chipashvili passt de bal zonder na te denken. Menabde rent richting de bal. Menabde passt de bal in één keer door. Vardanidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardanidze schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Tskitishvili is nu in balbezit. Tskitishvili met een sublieme pass. Daar is Zibzibadze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarkhnishvili is nu in balbezit. Tarkhnishvili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Tarkhnishvili rent richting de bal. Sikharulidze verovert de bal door een tackle van achteren. Vardanidze rent richting de bal. Vardanidze schiet op doel. Benashvili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rustav City - mxeci 0:2

78e minuut.
Ghogheliani geeft een hoge lob. Chankotadze probeert de bal aan de voet te houden. Jejelava is nu in balbezit. Jejelava haalt uit met een fantastische trap. Kakhelishvili probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rustav City 67%, mxeci 33%.
Rustav City - mxeci 0:2